Welkom bij Jafritoys!

Jafritoys B.V. is al ruim 25 jaar een hecht familiebedrijf. Ons pand is gevestigd in Almelo, dat slechts op een halfuur rijden van de Duitse grens ligt. Logistiek gezien een zeer gunstige ligging, met name voor onze Duitse klanten en verzendpartners.

Magazijn

Wij beschikken over een groot magazijn van 5.000m2. Aan de voorzijde van het pand zijn loading docks aanwezig, waardoor bestellingen binnen no-time geladen zijn. De kracht en het voordeel van zoveel ruimte is dat we voorraadhoudend zijn van het grootste gedeelte van onze collectie. Onze producten zijn hierdoor direct leverbaar, het hele jaar door!

Aanbod

Als speelgoed groothandel bieden wij u een breed assortiment (XXL) pluche knuffels, speelgoedartikelen, kaarthandel en toonbankdisplays. Van poppen en beauty sets tot stoere actiefiguren en puzzels. Ook voor diverse fopartikelen, ballen, sleutelhangers en aanstekers kunt u bij ons terecht. 

Ieder jaar presenteren wij een nieuwe collectie die u zowel online alsook in onze showroom kunt bekijken. Deze collectie wordt zorgvuldig uitgekozen door te kijken naar de laatste trends en door goed te luisteren naar onze klanten. Door samenwerken te combineren met onze jarenlange vakkennis bent u als klant verzekerd van artikelen die perfect aansluiten bij uw bedrijf!

 

Import

Wij importeren rechtstreeks van de fabrikant in China en kunnen daardoor onze artikelen voor betaalbare prijzen aanbieden. Dit geldt met name voor onze XXL Pluche, omdat wij deze als hoes (skin) importeren vanuit China en ter plekke vullen met hoogwaardig materiaal. 

Klanten

Als speelgoed groothandel richten wij ons met name op:

  • Kermisexploitanten
  • Speelparadijzen
  • Marktkooplieden
  • Pretparken
  • Speelgoedwinkels
  • Tankstations & Souvenirshops 

 

Zakelijke klant worden?

Jafritoys verkoopt als groothandel enkel B2B en niet aan particulieren. Om in onze webshop bestellingen te plaatsen dient u geregistreerd te zijn. Klant worden? Meld je dan eenvoudig aan en ontdek het gemak van online shoppen!