Uw speelgoed groothandel

Jafritoys B.V. is al ruim 25 jaar een hecht familiebedrijf. Wij bieden een breed assortiment (XXL) pluche knuffels en speelgoedartikelen. Van poppen en beauty sets tot stoere actiefiguren en bouwsets. Ook voor diverse grap- en slijmartikelenballensleutelhangers en aanstekers kunt u bij ons terecht. 

Wij importeren rechtstreeks van de fabrikant en kunnen daardoor onze artikelen voor betaalbare prijzen aanbieden. Dit geldt met name voor onze XXL Pluche, omdat wij deze als hoes (skin) importeren vanuit China en ter plekke vullen met hoogwaardig materiaal.
 

Speciaal gericht op:

  • Kermisexploitanten
  • Marktkooplieden
  • Speelparadijzen
  • Pretparken
  • Speelgoedwinkels

Onze showroom

Wilt u ons assortiment met eigen ogen zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Hier presenteren wij jaarlijks een compleet nieuwe collectie aan pluche knuffels en speelgoed. Tevens kunnen wij uw persoonlijke wensen vervullen.

Direct bestellen vanuit de showroom? Dat kan! Door gebruik te maken van onze zelfscanners kunt u snel en gemakkelijk producten bestellen. Zodra uw order compleet is wordt deze direct vanuit het magazijn gepakt en gereed gemaakt voor transport.

LOGISTIEK

Wij beschikken over een groot magazijn van 5.000m2. Onze grote kracht is dat wij voorraadhoudend zijn van het grootste gedeelte van onze collectie. Zo zorgen we ervoor dat onze producten het hele jaar direct leverbaar zijn!

MAATWERK

Buiten onze bestaande collectie zijn we sterk in het bedenken en produceren van artikelen op wens van de klant. Uw eigen logo of bedrijfsnaam laten bedrukken op pluche? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden. 

ZAKELIJK

JafriToys verkoopt als groothandel enkel B2B en niet aan particulieren. Klant worden? Registreer je als zakelijke klant op deze website of kom langs bij onze vesteging in Almelo.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

contact opnemen